FSKTM UPM Perluas Perkongsian Kukuh Bersama SRM University Kattankulathur | FAKULTI SAINS KOMPUTER DAN TEKNOLOGI MAKLUMAT
» BERITA » FSKTM UPM Perluas Perkongsian Kukuh Bersama SRM University Kattankulathur

FSKTM UPM Perluas Perkongsian Kukuh Bersama SRM University Kattankulathur

CHENNAI, 13 April 2024 – Dekan Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Dato’ Prof. Dr. Shamala Subramaniam mengadakan lawatan rasmi ke SRM Institute of Science and Technology di Kampus Kattankulathur, Chenna, India.

Dato’ Prof. Dr. Shamala berada di India bagi membincangkan dengan Dekan Kolej Kejuruteraan dan Teknologi, Prof. T. V. GOPAL (Ph.D), Dr. Revathi Venkatatanan, Pengerusi Pusat Pengajian Pengkomputeran, Kolej Kejuruteraan dan Teknologi, Ms. Anupama CG , Penolong Pengarah, Pejabat Perhubungan Antarabangsa, M. Pushpalatha Ketua Jabatan Teknologi Pengkomputeran dan Dr. Vijaya Kalavakonda.

Penghargaan juga ditujukan kepada Mr. Lakshmi Narasimhan (Mohan) Pengarah, Perhubungan Antarabangsa ketika lawatan ini masih berada di luar kawasan bagi urusan kerja di Bhutan telah mengaturkan pertemuan yang baik untuk Dekan FSKTM bersama-sama dengan pengiring yang berkaitan.

FSKTM UPM mengharapkan dapat memupuk perkongsian yang kukuh dengan SRM Institute of Science and Technology.

Ikuti kami di Facebook @FCSITUPM

Tarikh Input: 18/04/2024 | Kemaskini: 18/04/2024 | akmalhafiz