Centre Of ICT Innovation | FAKULTI SAINS KOMPUTER DAN TEKNOLOGI MAKLUMAT
» PERKHIDMATAN » Centre of ICT Innovation

Centre of ICT Innovation

Ruang legar Centre of ICT Innovation (COI) telah dibangunkan pada tahun 2016 sebagai keperluan nilai tambah kepada para pensyarah di Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM) untuk mempamerkan hasil ciptaan inovasi dan rekaan penyelidikan mereka berasaskan ICT. Selain itu, COI merupakan platform terbaik untuk mengadakan perbincangan, mengkomersialkan idea dan kerjasama di antara pihak fakulti dan rakan kerjasama.

Kemudahan yang disediakan:

• PUTRA Hotspot (WiFi)
  • Ruang pameran
    1. 2-unit 4K Smart TV
    2. 1-unit LED TV
    3. 1-unit Horion TV (Touch Screen)
    4. LED Projector
    5. Poster Pameran
  • Ruang mesyuarat.

TEMPAHAN PENGGUNAAN BILIK COI

Sila semak tarikh kekosongan pada sistem tempahan bilik dan buat permohonan tempahan bilik melalui staf di jabatan masing-masing sekurang-kurangnya tiga hari sebelum penggunaan.

KESELAMATAN DAN KEBERSIHAN PENGGUNAAN BILIK

• Bilik ini dihubungkan terus dengan sistem kamera litar tertutup (CCTV) dan berkunci jika tiada penggunaan.
  • Sila pastikan bilik dalam keadaan bersih.
  • Sila padam lampu dan penghawa dingin setelah selesai menggunakan bilik.

Kemaskini:: 02/03/2023 [akmalhafiz]

SXETTAy~